Website laten maken

Uw website is meer dan een visitekaartje

Waarom een website laten maken?

Overleg met de klant

Website laten maken voor uw onderneming? Een heel goed idee! In de afgelopen jaren in de corona periode hebben ondernemers gemerkt hoe belangrijk het is om een website te hebben. Het schakelen tussen fysieke contacten en online mogelijkheden was cruciaal. 

Een website laten maken bij Bosker-Webdevelopment is daarom een goed idee. Ik zorg ervoor dat uw website conversie gericht wordt opgebouwdt. Naast dat de website conversie gericht wordt opgebouwd zorg ik er ook voor dat de website geoptimaliseerd wordt voor Google. Hiermee zorg ik ervoor dat klanten u online kunnen vinden. Een website is immers meer dan een online visitekaartje, het moet u meer omzet, bezoekers of klanten opleveren. 

WordPress website laten maken

Een WordPress website laten maken is een goede keuzen. In 2021 waren 455 miljoen websites gebouwd met de WordPress software. Alles is mogelijk binnen wordpress. Ik bouw uw website geheel op maat binnen wordpress. Niks is te gek en alles is mogelijk. In het ontwerp laat ik de style van uw onderneming terug komen. 

Laten we samenwerken

plan van aanpak
Webdesign overleg met klanten

Wat kost een website laten maken?

Wat kost het nou om een website te laten maken? Een goede vraag maar in mijn mening lastig te beantwoorden. Er zijn bedrijven die werken met standaard tarieven, beginnend vanaf €500 tot ver daarboven. Op zich is daar niks mis mee alleen komt er dan weinig tot geen maatwerk te pas. 

Ik ben echter van mening dat iedere website uniek is en daarom werk ik niet met een standaard tarief. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een offerte met u op te nemen. Dit is geheel vrijblijvend.

Naast een website laten maken help ik u graag verder met andere online diensten

Webshop

Webshop

Opzoek naar een webshop bouwer? Van Shopify tot Woocommerce, ik kijk graag samen met u naar de beste oplossing voor uw bedrijf!

Web-Development

Web-development

Opzoek naar een goede web developer? Ik help u graag veder met een passende oplossing.

Website onderhoud

Website onderhoud

Heeft uw website of webshop onderhoud nodig? Dan help ik u graag veder. Ik update de software, scan op virussen en zorg dat uw gehele website optimaal blijft werken.

De provincies waarin ik met Webdesign actief ben

Noord-Brabant

Opzoek naar een webshop bouwer? Van Shopify tot Woocommerce, ik kijk graag samen met u naar de beste oplossing voor uw bedrijf!

Limburg

Opzoek naar een goede web developer? Ik help u graag veder met een passende oplossing.

Gelderland

Heeft uw website of webshop onderhoud nodig? Dan help ik u graag veder. Ik update de software, scan op virussen en zorg dat uw gehele website optimaal blijft werken.

Zeeland

Opzoek naar een webshop bouwer? Van Shopify tot Woocommerce, ik kijk graag samen met u naar de beste oplossing voor uw bedrijf!

Zuid-Holland

Opzoek naar een goede web developer? Ik help u graag veder met een passende oplossing.

Noord-Holland

Heeft uw website of webshop onderhoud nodig? Dan help ik u graag veder. Ik update de software, scan op virussen en zorg dat uw gehele website optimaal blijft werken.

Utrecht

Opzoek naar een webshop bouwer? Van Shopify tot Woocommerce, ik kijk graag samen met u naar de beste oplossing voor uw bedrijf!

Overijssel

Opzoek naar een goede web developer? Ik help u graag veder met een passende oplossing.

Flevoland

Heeft uw website of webshop onderhoud nodig? Dan help ik u graag veder. Ik update de software, scan op virussen en zorg dat uw gehele website optimaal blijft werken.

Twente

Opzoek naar een webshop bouwer? Van Shopify tot Woocommerce, ik kijk graag samen met u naar de beste oplossing voor uw bedrijf!

Groningen

Opzoek naar een goede web developer? Ik help u graag veder met een passende oplossing.

Friesland

Heeft uw website of webshop onderhoud nodig? Dan help ik u graag veder. Ik update de software, scan op virussen en zorg dat uw gehele website optimaal blijft werken.

Wadden eilanden

Opzoek naar een webshop bouwer? Van Shopify tot Woocommerce, ik kijk graag samen met u naar de beste oplossing voor uw bedrijf!

België

Opzoek naar een goede web developer? Ik help u graag veder met een passende oplossing.

Laten we samenwerken!

ik vertel u graag meer over de mogelijkheden!

samenwerken met de klant