Logo Bosker-Webdevelopment wit

Website laten maken

Wil je een nieuwe website laten maken? Dan ben je bij Bosker-Webdevelopment aan het juiste adres! Ik help je graag bij het realiseren van een professionele website die volledig aan jouw wensen voldoet en natuurlijk aansluit op de huisstijl van jouw bedrijf of vereniging.

website laten maken

Waarom een website laten maken?

Een professionele website is vandaag de dag een must-have voor elk bedrijf of vereniging. Dit hebben we tijdens de corona periode goed gemerkt. Het is immers dé manier om online aanwezig te zijn en potentiële klanten te bereiken. Maar een website laten maken is meer dan alleen maar online aanwezig zijn. Het is ook een investering in de toekomst van jouw bedrijf. Een goede website kan immers bijdragen aan een hogere conversie, meer omzet en meer naamsbekendheid.

Mijn werkwijze voor een website laten maken

Bij het maken van een website hanteren wij een gestructureerde aanpak. Ik begin met een uitgebreide intake waarin we jouw wensen en doelstellingen bespreken dit gesprek is geheel vrijblijvend. Op basis daarvan maken we een ontwerp dat aansluit bij jouw huisstijl en de doelgroep die je wilt bereiken. Je ontvangt de vrijblijvende offerte en de vervolg strategie. Vervolgens ga ik aan de slag met de ontwikkeling van de website. Ik maak hierbij gebruik van de nieuwste technieken en zorgen ervoor dat de website responsive is, zodat hij op alle apparaten goed wordt weergegeven.

Kosten van een website laten maken

De kosten van een website laten maken kunnen sterk variëren. Dit hangt af van de omvang van de website en de functionaliteiten die je wilt hebben. Ik hanteer echter transparante tarieven, zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Daarnaast krijg je ook een overzicht van de kosten zodat je weet waar je voor betaald. Ik werk niet met maandelijkse of jaarlijkse contracten, je zit nergens aan vast.

Onderhoud en support

Een website laten maken is één ding, maar het onderhoud van de website is minstens zo belangrijk. Daarom kun je bij Bosker-Webdevelopment ook terecht voor website onderhoud, zo blijft je website veilig en up-to-date. Daarnaast bied ik ook support aan. Mocht er onverhoopt iets misgaan met jouw website, dan sta ik altijd voor je klaar om het probleem op te lossen. Ook als je website niet is gebouwd door Bosker-Webdevelopment. Ik ben 7 dagen per week beschikbaar, want jouw onderneming staat ook niet stil.

website laten ontwerpen

Neem contact op of vraag een offerte aan voor een website laten maken

Een professionele website is een belangrijk middel om jouw bedrijf online te presenteren. Ik help je graag door een website te maken die volledig aansluit bij jouw wensen en doelstellingen. Neem contact met mij op via info@bosker-webdevelopment.nl of 06-25310056. Je kunt ook contact met mij opnemen via het contactformulier.