Logo Bosker-Webdevelopment wit

Website laten maken Sint-Michielsgestel

Webshop laten maken

Hey daar, ondernemer uit Sint-Michielsgestel! Wil jij een nieuwe website laten maken die jouw bedrijf online vertegenwoordigt? Dan ben je bij Bosker-Webdevelopment aan het juiste adres! Een website is tegenwoordig een essentieel onderdeel van jouw bedrijf. Ik help je hier graag bij. Laten we samenwerken! Ik vertel je in een vrijblijvend gesprek graag meer over alle mogelijkheden om een website te laten maken. Bij Bosker-Webdevelopment kun je ook terecht voor een webshop laten maken, website onderhoud en een Shopify webshop laten maken bijvoorbeeld.

Uniek ontwerp dat jouw merk weerspiegelt

Jouw website moet uniek zijn en jouw merkidentiteit weerspiegelen. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en eisen voor het uiterlijk van de website. Daarna bespreken we jouw (online) doelgroep en de concurrentie. Op basis van al deze gegevens ga ik een opzetje maken en ontvang je van mij een aantrekkelijke offerte voor het laten maken van een website.  Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw website er dadelijk niet alleen fantastisch uit ziet maar ook gericht is op jouw doelgroep.

Gebruiksvriendelijkheid voor een goede ervaring

Niemand houdt van ingewikkelde websites die moeilijk te navigeren zijn, toch? Daarom zorg ik ervoor dat jouw website gebruiksvriendelijk is voor alle bezoekers. Door ervoor te zorgen dat de website gebruiksvriendelijk is zorgen we ervoor dat potentiële klanten eerder over gaan tot actie, je website is immers niet alleen een visite kaartje, hij moet ook nieuwe klanten opleveren.

Daarnaast wordt je website dadelijk niet alleen bekeken op een computer of laptop maar natuurlijk ook op een mobiel of tablet. Daarom zorg ik er standaard voor dat iedere website of webshop die ik maak mobiel responsief is. Dit wil zeggen dat de website of webshop zich aanpast naar het apparaat van de bezoeker. De website ziet er op iedere apparaat dan nog steeds fantastisch uit en is makkelijk in gebruik.

Wat kost een website?

Een nieuwe website laten maken hoeft geen fortuin te kosten. Bij ons in Sint-Michielsgestel bieden we betaalbare oplossingen voor het maken van websites die passen binnen jouw budget. Of je nu een startende ondernemer bent of al een gevestigd bedrijf en of je nu een simpele website wilt of een uitgebreide webshop, ik help je graag verder met een passende en betaalbare oplossing. Bosker-Webdevelopment werkt niet met langdurige contracten of dure abonnementen. Persoonlijk contact en korte lijntjes vind ik erg belangrijk, dus ik vertel je graag meer in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Resultaten van een webshop

Laten we aan de slag gaan!

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw website laten maken in Sint-Michielsgestel. Bosker-Webdevelopment staat klaar om jouw nieuwe website te maken. Neem contact met mij op via het contactformulier, bel naar 06-25310056 of mail naar info@bosker-webdevelopment.nl. Wil je liever langskomen bij mij op kantoor? Dat kan ook, Bosker-Webdevelopment is gevestigd in Sint-Oedenrode, vlakbij Veghel en Sint-Michielsgestel. Je bent van harte welkom en de koffie staat klaar. Bosker-Webdevelopment is 7 dagen per week beschikbaar omdat jouw onderneming ook niet stilstaat.