Logo Bosker-Webdevelopment wit

Website laten maken Geldrop

website laten maken

Ben jij een ondernemer uit Geldrop die een nieuwe website wilt laten maken? Daar help ik je graag mee! Bosker-Webdevelopment is het bedrijf voor het laten maken van een website in Geldrop. Een website is tegenwoordig essentieel voor elk bedrijf dit hebben we de afgelopen jaren allemaal gemerkt. Ik stel graag met jou een plan van aanpak op voor het laten maken van een website. Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met een webshop laten maken, een wordpress website laten maken of heb je hulp nodig met website onderhoud? Ook dan ben je bij Bosker-Webdevelopment aan het juiste adres.  

Wat voor webdesign moet je kiezen?

Het is belangrijk om met een paar dingen rekening te houden als je een webdesign laat ontwerpen. Ik adviseer altijd om de website in dezelfde stijl te maken als je huidige huisstijl. Hierdoor zorg je ervoor dat je website herkenbaar is voor bestaande klanten, maar ook voor potentiële klanten. Jouw nieuwe website is immers het online visitekaartje van jouw bedrijf, maar het is meer dan een visitekaartje want je website moet ook nieuwe klanten opleveren.

Daarnaast zorg ik ervoor dat je website gebruiksvriendelijk wordt ingericht, er is namelijk niks zo irritant als een website die lastig te gebruiken is. Door het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid blijven klanten langer op je website en gaan je potentiële klanten eerder over tot actie. Tot slot zorg ik ervoor dat je website responsief wordt opgebouwd. Dit wil zeggen dat je website op iedere apparaat er goed uitziet en ook goed werkt. Wel zo fijn.

Website onderhoud: Geen zorgen

Als je eenmaal een website hebt ben je nog niet klaar. Net als je mobiel of laptop heeft een website of webshop op zijn tijd ook updates nodig. Ik help en adviseer je hier graag bij. In Geldrop bied ik ook website onderhoudsdiensten aan. Aan de hand van de grote van je website of webshop adviseer ik je graag welke onderhoudsdienst het beste erbij past. Door regelmatig onderhoud te doen zorg ik ervoor dat je website up-to-date blijft en dat je gebruikers de website veilig kunnen gebruiken. Ik voer regelmatig back-ups voor je uit en check de website op aanvallen en virussen. Is je website of webshop niet gebouwd door Bosker-Webdevelopment? Geen zorgen, ook dan help ik je graag met passend advies! Neem contact met mij op over de mogelijkheden.

Shopify webshop laten maken

Wil jij een webshop laten maken? Dan is Shopify het ideale systeem voor jou. Met een  Shopify webshop kun je eenvoudig jouw producten beheren, betalingen ontvangen en klanten tevredenstellen. Bosker-Webdevelopment is de Shopify expert van Geldrop, ik ontwikkel een passende Shopify webshop die perfect aansluit op jouw wensen en eisen. Door slimme conversie truckjes toe te passen zorgen we ervoor dat potentiële klanten op je webshop worden verleid om een aankoop te doen. Neem contact met mij op om de mogelijkheden voor een Shopify webshop te bespreken!

website laten ontwerpen

Laten we aan de slag gaan!

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw website maken in Geldrop. Ik kom graag langs voor een gratis kennismakingsgesprek. Je kunt met mij contact opnemen via 06-25310056, via het contactformulier op de website of via info@bosker-webdevelopment.nl. Wil je liever langskomen op mijn kantoor in Sint-Oedenrode vlakbij Helmond en Eindhoven, de koffie staat voor je klaar!