Bosker-Webdevelopment

Webshop

Een webshop is een inverstering

Een webshop starten doe je niet zomaar, het is een aardig inverstering en als je er niet actief mee aan de gang gaat word het geen succes en kost het je meer geld dan het oplevert, en dat is zonde. 

Een webshop is tegenwoordig meer dan een leuk design en wat producten op een webpagina, consumenten zijn door de jaren heen veel eisend geworden. D

Tijdens de corona crisis steeg de online verkoop van Nederlandse webshops met ruim 65% volgens het CBS. Als je fysieke winkel (hard) word geraakt door de corona crisis is het misschien verstandig om te inversteren in een webshop.

Ik help en begeleid je graag bij dit traject

Hoe kan ik u helpen?

7 + 15 =

Conversie gerichte webshops

 

Ik werk voornamelijk met Shopify als ik webshops bouw. Ik gebruik Shopify omdat het voor de ontwikkelaar als de gebruiker super gebruiksvriendelijk is. Door gebruik te maken van conversie gerichte thema’s word de webshop zo opgebouwd dat het consumenten extra uitnodigd om producten te kopen. 

Heeft u al een webshop maar blijft de conversie achter? klik dan op de knop “Conversie Optimalisatie” hierin vertel ik meer over het verhogen van conversie.

Begeleiding bij heel het traject

Een webshop opstarten is zeker geen makelijk traject, er komt veel meer bij kijken dan je denkt. Ik begeleid je graag bij heel dit traject. Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijfend gesprek, hierin vertel ik waar je allemaal rekening mee moet houden en wat er allemaal bij komt kijken.

Ik ga graag voor jou aan de slag om een prachtige conversie gerichte webshop te ontwikkelen. Neem contact met mij op en ik help je graag veder!

een goed webdesign is belangrijk

Aan de slag!

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.