Bosker-Webdevelopment

Webdesign

Een design voor ieder aparaat

Bij het ontwerpen van een design voor je website of webshop is het belangrijk dat het webdesign niet alleen word ontworpen voor een laptop of computer maar, dat het design ook werkt op uw smartphone en tablet. Dit word ook wel Responsive Webdesign genoemd, het design past zich netjes aan het aparaat waarop de website of webwinkel word geopend.

Hoe kan ik u helpen?

13 + 10 =

Design is meer dan een afbeelding en kleuren

Bij webdesign denk je misschien al snel aan wat kleuren en een paar afbeeldingen op een leuke manier bij elkaar zetten en klaar. Helaas is het tegenwoordig niet meer zo makkelijk, consumenten vragen tegenwoordig meer dan wat leuke kleuren en een mooie afbeelding. Een webdesign moet klanten aantrekken, de website of webshop moet een inverstering zijn. Het aantal klanten dat jou website of webshop bezoekt en het aantal klanten dat daadwerkelijk een aankoop doet of contact op neemt noemen we conversie.

Heb je al een website met een prachtig design maar blijft de conversie achter? Kijk dan eens bij Conversie Optimalisatie.

Webdesign is super belangrijk

Het design voor je website of webshop is dus ontzettend belangrijk voor jou en je bedrijf. Hoe gebruiksvriendelijk je website is bepaald of de persoon wel of niet het contactformulier invult en hoe gebruiksvriendelijk jou webshop is bepaald of consumenten door gaan tot het plaatsen van de bestelling.

Ik ga graag voor jou aan de slag om het perfecte design voor je samen te stellen. Neem contact met mij op en ik help je graag veder!

een goed webdesign is belangrijk

Aan de slag!

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.