Bosker-Webdevelopment

Web-development

Waar begin je?

Een website of webshop bouwen is een proces apart. Waar begint je? Hoe regel je de hosting van je site? Welke domeinnaam kiest je? En als je al die punten hebt geregeld, waar begin je dan in vredesnaam met bouwen?

Tegenwoordig zijn er veel manieren om een website te kunnen bouwen, dit kun je zelf doen of je laat er een expert naar kijken. Een expert houd rekeningn met allenmaal belangrijke zaken die je zelf misschien vergeet of helemaal niet aan dacht. Daarnaast heb jij natuurlijk helemaal geen zin om dagen en nachten achter je laptop te zitten om een website of webshop te bouwen, jij wilt je maar met 1 ding bezig houden… ondernemen!

Hoe kan ik u helpen?

11 + 6 =

Kies ik een kant en klaar platform of ga ik voor WordPress?

 

Ja, je hebt de keuze gemaakt om te inversteren in een website of webshop. Slimme keuze zeker in deze tijd. Waar begin je? Wil je een website die helemaal vanaf nul is gecodeerd voor jou of ga je voor een WordPress website of Shopify Webshop? Een kant en klaar systeem is uniek en speciaal op maat gemaakt voor jou publiek aan de hand van jou wensen. WordPress en Shopify zijn systemen waar het moeilijkste gedeelt al is gedaan. 

Ik kijk graag samen met jou wat het beste bij jou wensen past, vanuit daar kunnen we beoordelen of een op maat gemaakte website het beste past of een systeem zoals WordPress of Shopify ook voor je geschikt is. 

Begeleiding bij heel het project

Een website of webshop starten doe je niet zomaar, het is een inverstering die jou en/of je onderneming moet gaan laten groeien, maar het is wel een lastig en misschien ook wel onduidelijk traject. Ik begeleid je hier graag bij en zet al mijn expertise in om een website of webshop te realiseren die voldoet aan jou wensen en is gemaakt voor jou klanten!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op!

Aan de slag!

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.