Webshop

La Gare Clothing

In opdracht van La Gare Clothing heb ik samen met team van La Gare een mooie webshop mogen bouwen. In deze “Corona-Tijd” is het lastig voor mensen om naar hun favoriete winkel te gaan om te shoppen voor kleding. Daarom heeft La Gare Clothing besloten om hun klanten ook online van dienst te zijn.

Details

6 Oktober, 2020
Kas Bosker

Categorie

Webshop

De webshop van La Gare Clothing is opgebouwd met Shopify. Shopify is een van de beste e-commerce platformen die er op het moment zijn. Shopify bied goede oplossingen en is ontzettend gebruiksvriendelijk, voor zowel bezoeker als ontwikkelaar.

De webshop van La Gare Clothing is gekoppeld met het kassa systeem in de winkel. Door de koppeling met de kassa blijft de voorraad altijd actueel zowel in de winkel als in de webshop. Naast de koppeling met de kassa heb ik de webshop van La Gare Clothing ook gekoppeld met Facebook Shopping en Instagram Shopping. 

Nu de webshop voor La Gare Clothing is afgerond gaan team La Gare en ik ons richten op de Online Marketing en het verhogen van de conversie van de webshop. Dit is een langdurig proces waar beide betrokkenen veel van gaan leren. 

Een geslaagd eindresultaat! Uiteraard is de webshop volledig responsive en werkt deze 100% op je laptop, Ipad en Iphone!

La Gare Clothing

Ander projecten

Koenders Onderhoudservice
Website kuvasz
preview kolorilo.nl