Kuvasz.nl

voor Kuvaszkennel A GAZDASÁG RÓL  heb ik een compleet nieuwe website mogen ontwikkelen. De website van Kuvasz.nl is gemaakt met het WordPress CMS, binnen WordPress heb ik gekozen om het Divi thema van Elegant themes te gebruiken. De klant wou ook graag dat de website in 4 talen bruikbaar was zodat zijn internationale klanten ook altijd konden lezen wat er op de site stond zonder Google vertaler te hoeven gebruiken. Voor het de mogelijkheid om van taal te veranderen op de website heb ik gebruik gemaakt van de polylang plugin. Naast kuvasz.nl heb ik ook de landingspagina’s voor Kuvasz.be en Kuvasz.eu ontwikkeld, ook deze 2 pagina’s zijn gemaakt met het WordPress CMS en het Divi Thema.
  Naast het ontwikkelen en ontwerpen van de website voor kuvasz.nl heb ik ook voor een SSL Certificaat op kuvasz.nl gezorgd zodat alle klanten weten dat dit een 100% veilige website is. Ook heb ik voor kuvasz.nl, kuvasz.be en kuvasz.eu de vindbaarheid (SEO) verzorgd, dit houd in dat we correcte Meta Tags en Beschrijvingen hebben toegevoegd, ALT teksten bij de afbeeldingen, ALT teksten bij alle linkjes die van de site komen, en we hebben gezorgd voor de juiste zoekwoorden. De SEO heb ik gedaan met behulp van de plugin van SEOPress Pro, dit zorgt voor een betere vindbaarheid en de plugin geeft suggesties om dingen aan te passen welke invloed hebben op de vindbaarheid. 
Het resultaat van Kuvasz.nl mag er wezen! een website waar ik veel van heb geleerd en heel veel tijd in heb gestoken. Voor de toekomst ga ik nog veder werken aan de vindbaarheid om de website op meerdere zoekwoorden, bovenaan de zoekresultaten van Google te krijgen. Neem gerust een kijkje op Kuvasz.nl