Website

Kolorilo.nl

In opdracht van Harrie Daamen, eigenaar van Kolorilo Schilderwerken en afwerking heb ik een website voor zijn schildersbedrijf mogen ontwikkelen. 

Details

6 Oktober, 2020
Kas Bosker

Categorie

Website

een goed webdesign is belangrijk

Kolorilo schilderwerken is een schilders en afwerkings bedrijf gevestigd in het Brabantse Dommelen vlak bij Valkenswaard. 

Voor Kolorilo heb ik de website Kolorilo.nl gebouwd. De website is gemaakt om mensen die opzoek zijn naar een schilder in de buurt van Dommelen meer informatie te geven over Kolorilo, wat kolorilo voor diensten levert en welke projecten al voldaan zijn. De website is uitgerust met een galerij waar Harrie foto’s van al zijn voldooide projecten kan plaatsen, zo krijgen mensen een goed beeld over de werkzaamheden. Op de Home pagina van kolorilo.nl staan onderaan een aantal reviews die klanten van Kolorilo hebben achtergelaten.

Benieuwd naar het eindresultaat van Kolorilo.nl? Klik dan op onderstaande knop. Benieuwd wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Een geslaagd eindresultaat! Uiteraard is de website volledig responsive en werkt deze 100% op je laptop, Ipad en Iphone!

preview kolorilo.nl

Ander projecten

Preview voorBoxtel.nl
ackermansautoschades.nl preview
Nextprof.nl preview