Koendersonderhoudservice.nl

Voor Koenders Onderhoudservice heb ik een nieuwe website mogen opbouwen, Koenders Onderhoudservice had al een website via Mijndomein.nl met de website maker maar deze was sterk verouderd. Samen met Koenders Onderhoudservice hebben we toen besloten om de nieuwe website geheel op te bouwen in de nieuwe ontwikkel omgeving van mijndomein.nl

 

Ik heb de website zo opgebouwd dat je op de home-pagina gelijk ziet wat er op heel de website terug te vinden is. Ik heb een “Diensten” pagina gemaakt waar duidelijke staat beschreven welke diensten Koenders Onderhoudservice allemaal levert. Op de “Projecten” pagina kan iedereen de foto reeks per categorie bekijken, om zo voltooide werken van Koenders Onderhoudservice te zien en op die manier een inzicht te krijgen in zijn manier van werken. 

Naast hebt opbouwen en designen van de website heb ik ook de basis SEO voor de website gedaan. Dit houd in alle ALT teksten ingevuld, meta en titel beschrijvingen ingevuld en gezorgd voor de keywords waarop de site via google terug te vinden is. 

 

Ben je benieuwd naar de website van Koenders Onderhoudservice? neem dan zeker even een kijkje op zijn compleet vernieuwde website via onderstaande knop!