Over ons

Bosker-Webdevelopment

In September 2018 ben ik, Kas Bosker, begonnen met de opleiding Applicatie & Media-ontwikkelaar, op ROC Nijmegen. Deze opleiding beviel mij zo goed, dat ik zelf ben gaan experimenteren met het maken van diverse websites. Daarna kwam dan ook snel het plan om een eigen bedrijf op te starten. Ik wil graag andere (jonge) ondernemers helpen met het bouwen van een creatieve en functionele website voor een eerlijke prijs.  

Mijn competenties zijn;

Creatief, oplossingsgericht, gedreven, flexibel en sociaal ingesteld

Bosker-Webdevelopment is gevestigd in Boxtel (Tussen Den Bosch en Eindhoven). Ik ben echter zeer flexibel ingesteld en ga graag met u in gesprek voor een geheel vrijblijvende offerte.

Even voorstellen;

Kas Bosker

Kas Bosker

Eigenaar

Ik ben Kas Bosker, in Juni 2019 heb ik besloten om een nieuw avontuur aan te gaan en heb ik Bosker-Webdevelopment opgericht. Het doel was simpel, ik wou (jonge) ondernemers helpen door een creatieve en functionele websites te bouwen voor een eerlijke prijs. .

Meer weten

wilt u meer over ons komen te weten of bent u al een tijdje opzoek naar een bedrijf, maar weet u niet of wij het juiste bedrijf voor u zijn? neem dan gerust contact op, zo kunnen we samen tijdens een goede kop koffie bespreken wat er allemaal mogelijk is en wat wij allemaal voor u kunnen betekenen!