Over ons

Bosker-Webdevelopment

In September 2018 ben ik, Kas Bosker, begonnen met de opleiding Applicatie & Media-ontwikkelaar op ROC Nijmegen. Deze opleiding beviel mij zo goed, dat ik zelf ben gaan experimenteren met het maken van diverse websites. Daarna kwam dan ook snel het plan om een eigen bedrijf op te starten. Ik wil graag andere (jonge) ondernemers helpen met het bouwen van een creatieve en functionele website voor een eerlijke prijs. 

Mijn competenties zijn;

 creatief, oplossingsgericht, gedreven, flexibel en sociaal.

 Bosker-Webdevelopment is gevestigd in Boxtel (Noord-Brabant). Ik ben echter zeer flexibel ingesteld en ga graag met u, waar dan ook, in gesprek voor een geheel vrijblijvende offerte.

Even voorstellen

Kas Bosker

Kas Bosker

Eigenaar

Ik ben Kas Bosker. In Juni 2019 heb ik besloten om een nieuw avontuur aan te gaan en richtte ik Bosker-Webdevelopment op. Het doel was simpel: (jonge) ondernemers helpen met het bouwen en bedenken van creatieve en functionele websites voor een eerlijke prijs.

Meer weten

Wilt u meer over Bosker-Webdevelopment te weten komen? Of bent u al een tijdje op zoek naar een bedrijf en bent u benieuwd waarom u hier aan het juiste adres bent? Neem dan gerust contact op! Zo kunnen we samen tijdens een goed kopje koffie bespreken wat er allemaal mogelijk is en wat wij allemaal voor u kunnen betekenen!