Over mij

Over Bosker-webdevelvopment

In September 2018 ben ik, Kas Bosker begonnen aan de opleiding Applicatie & Media -ontwikkelaar op ROC Nijmegen. De opleiding beviel mij erg goed, maar naar een tijdje wou ik toch graag wat meer variatie, meer uitdagingen en ook wat grotere projecten.

Met het starten van Bosker-Webdevelopment wil ik graag andere mensen en bedrijven helpen door ze online te laten groeien met een website, webshop of online marketing strategie. Omdat ik nog bezig ben met de opleiding krijg ik de laatste technieken binnen web-development mee en kan ik deze direct toepassen in de praktijk. 

Altijd eerlijk

Door samen met jou te kijken wat er het beste bij jou en je bedrijf pas komen we samen tot een perfecte online oplossing. Of dit nu een op maat gecodeerde website is of een uitgebreide Facebook campagne, ik zorg ervoor dat jou online aanwezigheid word vergroot.

En omdat het internet inmiddels al een lange tijd bestaat is de kans groot dat je natuurlijk al een supper toffe website of webshop hebt. Wil je bijvoorbeeld je SEO nog veder verbeteren of je Conversie veder optimaliseren? Dan ga ik eerst onderzoeken wat ik voor jou kan betekenen. Blijkt tijdens het onderzoek dat er dingen zijn die mijn kennis te boven gaan en waar jij een andere profesional voor nodig hebt, dan schakel ik je graag door binnen mijn netwerk van online profesionals. Zo verspillen we beiden geen kostbare tijd en kunnen wij allebei doen wat wij leuk vinden, ondernemen! 

banner afbeelding

In het tijdperk van COVID-19 is een goede online aanwezigheid cruciaal. uw website of webshop moet niet een visitekaartje zijn, uw website of webshop moet voor u werken.

Bosker-Webdevelopment

Even voorstellen! Ik ben Kas Bosker 21 jaar oud en de oprichter van Bosker-Webdevelopment. Na 20,5 jaar gewoond te hebben in Boxtel ben ik sinds kort woonachtig in Olland (Sint-Oedenrode) en op het moment van schrijven bezig met mijn afstudeerstage voor de opleiding Applicatie & Media-ontwikkelaar.

Mijn Projecten

Ik heb al een aantal projecten mogen opleveren waar ik erg trots op ben, hopelijk kan ik binnenkort jou project hier aan toevoegen!

Website kuvasz
Koenders Onderhoudservice
La Gare Clothing

Let’s Start Something new
Say Hello!

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.