Wat kan ik voor u betekenen?

Heeft u nou een klusje, of bent u gewoon benieuwd of wij u kunnen helpen maar staat uw probleem of uitdaging niet tussen onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op, geen uitdaging of probleem is  te groot.  Ik ben iedere dag opzoek naar een nieuwe uitdaging om van te leren!

Ontwikkelen

Bosker-Webdevelopment is het bedrijf voor de ontwikkeling van websites. Samen met u kijken we naar de beste manier om uw website te realiseren. De websites worden hoofdzakelijk binnen WordPress gemaakt, maar als blijkt dat voor u een website op maat beter bij u en uw orginisatie past dan is dat ook zeker mogelijk. Ik heb ervaring met HTML & CSS, JavaScript, PHP en MySQL.

Ontwerpen

Wilt u een(vernieuwde) website, maar heeft u nog geen idee in welke style of wat het design moet worden? Neem dan gerust contact op. Ik ga samen met u kijken wat het beste bij u en uw bedrijf past.Hier door ontstaat een doelgericht, functioneel en kwalitatief goed desgin op maat.

Onderhouden

Het internet bestaat inmiddels al een tijdje, dus de kans dat u al een website of webshop heeft is vrij groot. Ook uw bestaande website en/of webshop moet  echter onderhouden worden.

Bosker-Webdevelopment zorgt dat uw website weer up-to-date, ik check de website op virussen en verwijder oude content zodat uw website weer vliegens vlug is! Ik hoor graag wat ik voor u kan betekenen.

Basis SEO

SEO ( Search Engine Optimalisation) in andere worden: hoe hoog je komt te staan in Google en/of Bing. Dit is een dienst waarmee we nog maar net mee zijn begonnen en waar we zelf ook nog aan werken. Beschikt u site of webshop op het moment helemaal niet over SEO of is het een puinhoop? Neem dan contact met ons op, wij gaan graag experimenteren met wat voor u werkbaar is.

(Bedrijf) Logo’s

Heeft u een logo nodig voor uzelf of voor uw bedrijf? Ook dan kunt u bij Bosker-Webdevelopment terecht.  Aan de hand van ons kennismakings gesprek kunnen we 5 concepten voor u maken. Hiervoor heb ik enkele betrouwbare creatieve vrienden. Vandaar uit gaan we samen met u kijken wat het best bij u past.

Visitekaartjes en Briefpapier

Heeft u al een logo maar nog geen visitekaartje of heeft u briefpapier nodig? Wij maken graag voor u een paar prachtige concepten. Vanuit die concepten kunnen we samen met u verder ontwerpen.