Logo Bosker-Webdevelopment wit

Diensten

Ik help je graag verder bij ieder online vraagstuk

Ik help je graag verder met een nieuwe website of een conversie gerichte webshop. Daarnaast kun je ook terrecht bij Bosker-Webdevelopment voor het laten ontwerpen van een nieuw web design voor uw huidige website of webshop. Naast het bouwen en ontwerpen van websites bied ik ook website onderhoud en web hosting aan zodat u voor een compleet pakket terecht kan bij Bosker-Webdevelopment

Website laten maken

Wil jij een website laten maken? Ik help je graag verder met een passende oplossing.

Webshop laten maken

Wil jij een webshop laten maken? Ik help je graag verder met een conversie gerichte webshop.

web design logo

Webdesign laten ontwerpen

Wil je een nieuw webdesign laten ontwerpen? Ik help je graag verder met een nieuw ontwerp

Website onderhoud

Op zoek naar iemand die je kan helpen met website onderhoud? Ik help je graag verder.

Staat de dienst die u zoekt er niet tussen?

Staat de dienst die u zoekt er niet tussen? Neem dan contact met mij op, ik luister graag naar je vraag en probeer je zo goed mogelijk te helpen of adviseren. Mocht ik de dienst niet kunnen uitvoeren dan kan ik je altijd door verwijzen naar een professional in mijn netwerk.

Veel gestelde vragen

De kosten voor een website of webshop laten bouwen kunnen erg verschillen. Het is afhankelijk van de grote, de benodigde software en alle functionaliteiten. Vraag een gratis offerte aan via de contact pagina!

Dat verschilt op basis van de grote van de website of webshop. Ik kan je altijd op korte termijn helpen en snel schakelen. 

Ik heb veel ervaring met WordPress en Shopify dus de meeste websites en webshops bouw ik met deze systemen. Wil je liever een andere CMS systeem, dan bespreek ik dit graag met je. 

Ja! Ik zorg altijd dat de website of webshop zo wordt opgebouwd dat je hem altijd en makkelijk kan uitbreiden.

Jazeker! Bosker-Webdevelopment is 7 dagen per week beschikbaar voor support. Jouw onderneming staat immers ook niet stil.

Ja, alle websites en webshops worden responsive opgebouwd. Ik zorg altijd dat je website of webshop technisch is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Ik optimaliseer geen teksten.