Wat kan ik voor u betekenen?

Heeft u nou een klusje, of bent u gewoon benieuwd of wij u kunnen helpen maar staat uw probleem of uitdaging niet tussen onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op, geen uitdaging of probleem is  te groot.  Ik ben iedere dag opzoek naar een nieuwe uitdaging om van te leren!

Ontwikkelen

Bosker-Webdevelopment is hét bedrijf voor de ontwikkeling van websites. Samen met u ga ik kijken naar de beste manier om uw website te realiseren. De websites worden hoofdzakelijk binnen WordPress gemaakt. Mocht een website op maat beter bij u en uw organisatie passen, dan is dat ook zeker mogelijk. Ik heb ervaring met HTML & CSS, Javascript, PHP en MySQL.

Ontwerpen

Wilt u een (vernieuwde) website, maar heeft u nog geen idee in welke stijl of in welk design? Neem dan gerust contact op. Ik ga samen met u kijken naar wat het beste bij u en uw organisatie past. Zo ontstaat er een doelgericht en kwalitatief goed design op maat.

(Bedrijf) Logo’s

Heeft u een logo nodig voor uzelf of voor uw organisatie? Ook dan kunt u bij Bosker-Webdevelopment terecht.  In samenwerking met een aantal andere creatieve jonge ondernemers kan ik aan de hand van een kennismakingsgesprek 5 concepten voor u maken. Van daaruit gaan we samen kijken naar wat het best bij u past.

Visitekaartjes en Briefpapier

Heeft u al een logo maar nog geen visitekaartje? Of heeft u briefpapier nodig? Wij maken graag voor u een paar prachtige concepten. Vanuit die concepten kunnen we samen met u verder ontwerpen.

Onderhouden

Het internet bestaat inmiddels al geruime tijd. De kans dat u al een website of webshop heeft is dus vrij groot. Echter, uw bestaande site moet ook onderhouden worden. Ik help u hier graag bij. Bosker-Webdevelopment zorgt dat uw website weer up-to-date is. Ik controleer de website op virussen en verwijder oude content zodat uw website weer vliegensvlug is! Ik hoor graag wat ik voor u kan betekenen.

Basis SEO

SEO is een dienst waarmee ik nog maar net begonnen ben. SEO is een afkorting voor Search Engine Optimalisation en betekent in andere woorden  hoe hoog je komt te staan in Google en/of Bing. Dit wordt steeds belangrijker, vooral voor jonge bedrijven. Daarom werk ik er hard aan om hier mezelf verder in te ontwikkelen.  Beschikt uw site of webshop op het moment niet over SEO of is het een puinhoop? Neem dan contact met mij op, ik ga er graag voor u mee aan de slag.