Diensten

Ik help u graag verder bij ieder online vraagstuk

Allround webdevelopment bureau

Ik help u graag verder met uw online vraagstuk van website en webshop tot het onderhouden van uw huidige website en het ontwerpen van een nieuw (bedrijfs) logo. 

Staat uw vraagstuk er niet tussen? Aarzel dan zeker niet en neem contact met mij op, ik kan u altijd advies gegeven of doorverwijzen naar een van de professionals in mijn netwerk.

Webdesign

Webdesign

Een uniek webdesign dat past bij uw onderneming. De sfeer en cultuur van de onderneming komen terug in het webdesign. Laten u en ik samen kijken hoe wij tot een mooi en creatief webdesign komen.

Webshop

Webshop

Opzoek naar een webshop bouwer? Van Shopify tot Woocommerce, ik kijk graag samen met u naar de beste oplossing voor uw bedrijf!

Web-Development

Websites

Opzoek naar een goede web developer? Ik help u graag verder met een passende oplossing.

Website onderhoud

Website onderhoud

Een website up-to-date houden, vrij houden van virussen en toegankelijk houden is erg belangrijk. Ik help u graag verder.

(bedrijfs) Logo

Uw huidige logo opfrissen of een compleet nieuwe logo laten ontwerpen? Ik help u graag verder

Begeleiding tijdens het hele project

Of u nu een nieuwe website, webshop of Logo wilt ik begeleid u tijdens het gehele project. Ik houd u op de hoogte van de voortgang. Ik houd graag korte lijntjes en persoonlijk contact. Ik ben 7 dagen per week bereikbaar, uw onderneming staat immers ook niet stil. 

Eerlijkheid en openheid

Bij veel bedrijven moet u een duur website pakket kopen of een maandelijks abbonement afsluiten. Bij Bosker-Webdevelopment niet. U krijgt van mij een duidelijk overzicht waar de uren aan besteed zijn, zodat u ook weet waar u voor betaald. Wel zo eerlijk.

Begeleiding tijdens het project
Uitleg van het project

Veel voorkomende vragen

FAQ

Iedere project is anders natuurlijk daarom is er geen vaste prijs voor het bouwen van een website. 

U kunt altijd contact met mij opnemen voor het aanvragen van een gratis offerte!

Goede vraag! Iedere website software heeft plus en min punten. Voor veel websites is WordPress een goede opties doordat het veel mogelijkheden bied. Wanneer uw website veel op maat gecodeerde stukken moet bevatten is het efficiënter om de website of webshop compleet vanaf de basis te coderen. Voor advies mag u altijd contact met mij opnemen.

Laten we samenwerken!

Ik help u graag veder!

Alle diensten van Bosker-Webdevelopment