Welkom op de website van Bosker-Webdevelopment, ik ben op het moment hard bezig om een nieuw design te bouwen voor mijn eigen website. Zie je iets op de website wat niet klopt? stuur mij dan een berichtje, dan pas ik het zo snel mogelijk aan.

De website van Bosker-Webdevelopment word gebouwd met het CMS van WordPress, binnen WordPress bouw ik mijn website met het thema Divi (link naar Divi  https://bit.ly/2mQtoxL ). Divi is een uitgebreid thema met een eigen builder, met Divi kun je eigenlijk alles bouwen wat je maar kunt bedenken. Een voordeel van Divi is dat als je iets bouwt op je site dat Divi het gelijk responsive maakt zodat het op je Tablet en Ipad ook goed te lezen is. Divi heeft een super gebruiksvriendelijke UX Design, het is makkelijk te gebruiken en zowel het thema als de builder zijn beschikbaar in het Nederlands. Wel zo fijn.

Ik heb ook besloten om een eigen blog bij te houden, hierin ga ik vertellen over alles wat ik meemaak tijdens projecten, ik vertel jullie het nieuws in ICT wereld en ik vertel mijn tips & tricks binnen webdevelopment en online marketing. ik ga proberen iedere week 2 blog posts te maken en zo iedereen een beetje op de hoogte te houden.